У Галерији `73 одржани новембарски "Дијалози о култури

Гости новембарске трибине "Дијалози о култури", у уторак 14. новембра били су Тамара Кучан, директорка издавачке куће Урбан Арт, књижевница Ранка Танасић Барлов, и Дејан Грујић, новинар и уредник Радио Београда, аутор популарне радио емисије "Устанак" на Радио Београду. Аутор трибине "Дијалози о култури" је Карло Астрахан уједно и водитељ трибине.

На самом почетку трибине, књижевница Ранка Танасић Барлов говорила је о својим романима "Живот на грам"  и "Када се поново сретнемо", који је доживео неколико издања. У наставку програма говорио је Дејан Грујић, посебно се осврнувши на однос медија и књижевности, и о младим књижевним надама које често има прилику да угости у својој популарној радио емисији "Устанак" на Радио Београду. Тамара Кучан, директорка издавачке куће Урбан Арт, која своју делатност усмерава на младе људе, дајући шансу домаћим ауторима да покажу свој таленат и списатељски потенцијал, говорила је о темама заступљеним њиховим издањима, које се најчешће тичу питања о којима друштво ћути или недовољно зна.

Специјални гости промоцијебили су музички двојац, Мирјана Маринковић и Зоран Димитров који су представили албум "Немам Времена".