Mузичко поетско вече чланова удружења „Стари Чукаричанин“ у Галерији `73

У понедељак 25. марта  у Галерији `73 одржано је музичко поетско вече чланова удружења „Стари Чукаричанин“, који су приредили занимљиво музичко поетско вече посвећено обележавању јубилеја, 200 година од рођења великог српског песника  Бранка Радичевића. Ово удружење ове године уједно обележава и јубилеј, 30 година од свог оснивања.

Заједно са члановима Удружења, на сцену су ступили и чланови певачке групе „Похорски ђердани“, који су им пружили пуну музичку подршку и сарадњу. Као и увек, програм је био богат и шаролик и сви присутни могли су чути многе познате тактове и песме.

„Велика нам је радост што смо уприличили једно лепо вече члановима Удружења Стари Чукаричанин као и њиховим пријатељима.  И убудуће ћемо се трудити  да  вечери поезије и дружења буде више. То је обавеза свих нас који се бавимо културом у локалној заједници. Уметност је зато најбољи човеков пријатељ“, речи су Миреле Пудар, директорке Галерије `73, која је била домаћин ове вечери.

Ово је само једна у низу бројних активности Удружења којим се јасно показује да ни “златно доба” није препрека да се буде креативан, активан и да се дружи.