„Године не бројим, али ми значе“ - музичко поетско вече чланова удружења „Стари Чукаричанин“

У петак, 1. априла, у Галерији `73 одржано је музичко поетско вече чланова удружења „Стари Чукаричанин“, који су се после дуже паузе поново окупили и приредили занимљив програм. Заједно са члановима Удружења, на сцену су ступили и чланови певачке групе „Похорски ђердани“, који су им пружили пуну музичку подршку и сарадњу. Као и увек, програм је био богат и шаролик и сви присутни могли су чути многе познате тактове и песме.

„Велика нам је радост што смо уприличили једно лепо вече члановима Удружења Стари Чукаричанин као и њиховим пријатељима.  За све њих протекле две године су биле веома тешке. Зато ћемо се трудити  да  вечери поезије и дружења буде више. То је обавеза свих нас који се бавимо културом у локалној заједници. Помоћи појединцу да превазиђе изазове времена у коме се задесила цела планета. Уметност је зато најбољи човеков пријатељ“, речи су Миреле Пудар, директорке Галерије `73, која је била домаћин ове вечери.

Ово је само једна у низу бројних активности Удружења којим се јасно показује да ни “златно доба” није препрека да се буде креативан, активан и да се дружи.