Уметничка радиница: НОВИ ПРАВАЦ

Почетак Понедељак
03.06.2024.
y 19:00

Крај Понедељак
17.06.2024.

Добијајте обавештења о новим догађајима, пријавите се на наш newsletter.

Галерија `73 ове године, после Студентске годишње изложбе на Универзитету уметности 2024, организује посебан програм отворене радионице студената са Вјарског одсека. Отворена радионица подразумева слободан контакт, разговор, праћење рада учесника и њихово бављење различитим материјалима и значењима. Како се ради о учесницима са скоро свих година, тиме ће бити интересантније њихово дружење и разговори који ће се водити током одржавања радионице и изложбе. Изложба ће се дешавати у галерији и изван галерије зависно од њихових интервенција и интересовања за посебне  просторе.

Овај догађај истовремено је и део годишњег програма Галерије ’73, редовних размена гостовања студената из Београда и Пуле.

Професори: Оливера Парлић Карајанковић, Радош Антонијевић, Габриел Глид, Давор Дукић

Асистенти: Дуња Трутин, Марко Марковић

Учесници:

Алекса Павковић, Катарина Гујаничић, Теодора Јовановић, Валентина Уламовић, Марија Пештанац, Коста Дјордјевић, Вељко Чорокало, Милица Анђелић, Весела Рајковић, Марија Тополац, Лара Грујин, Соња Ћурин, Катарина Ивановић, Марко Глишић Тодоровић, Андјела Тасић, Катарина Дрењанин, Реља Стевановић, Теодора Нешковић и Никола Павковић.

Уметничка радионица ће трајати од 3-17. јуна 2024. г.