Почетак Петак
27.07.2018.
y 18:00

Крај Петак
27.07.2018.

Добијајте обавештења о новим догађајима, пријавите се на наш newsletter.

Пројекат Објективна Драма, познат као ПОД Театар у сарадњи са КУ Галерија `73 и УГ “Креатива плус”,  организује бесплатне радионице у Галерији Сања у Сремчици. Прва од низа радионица биће организована у петак, 27. јула са почетком у 18:00 часова.
Циљ радионица је укључивање што већег броја људи у пројекат који има намеру да реализује позоришну представу,  која ће бити премијерно приказана у септембру месецу у Културном центру Чукарица.

Право учешћа имају сви заинтересовани који желе да буду део позоришне прице као и део креативног  позоришног стваралаштва. 
Представа која буде настала на овим радионицама биће премијерно изведена у септембру на фестивалу "Креативна заједница" и у децембру у оквиру јубилеја 18 година постојања ПОД Театра у КЦ Чукарица.

Театар Пројекат Објективна Драма основан је јануара 2000. године. Њихов рад заснован је на процесном раду са нагласком на односу између улоге човека и уметника. 

Развија специфичну методологију за децу, младе људе и одрасле без обзира да ли су професионални уметници или не. Намера је приближити уметност  појединцу и подстакне га на креативност коју носи у себи. У својој дугогодишњој пракси овај театар реализовао је бројне представе као што су „Метаморфоза“, „Баланс“, „Butterflies“ и многе друге.