У Галерији 73 обележено 25 година од оснивања Удржења „Стари Чукаричанин“

Чланови Удружења "Стари Чукаричанин" су у суботу, 2. новембра 2019. године, организовали изложбу посвећену обележавању 25 година од оснивања удружења. Поставку чине тридесетак радова чланова удружења, уз документаристички део који се односи на бројне активности овог удружења. Изложбу је свечано отворила Мирела Пудар , директорка Галерије `73, која је тим поводом изјавила: „Галерија `73 је веома поносна на лепу сарадњу коју имамо са једним удружењем које негује  и чиува традицију и културу Чукарице, тако да смо се кроз рад препознали....Радује нас што ће та сарадња и у наредном периоду бити настављена на обострано задовољство свих грађана Чукарице“.

 У уводном делу програма, присутне је поздравила Славица Вилотијевић, председница овог удружења. Она је говoрила о о активностима Удружења и изразила захвалност Галерији `73 на веома лепој сарадњи и најавила неке нове активности удружења.

Током вечери, бројни чланови овог удружења читали су поезију, а у наставку програма учествовали су ученици МШ „Ватрослав Лисински“:   Елеонора Анђелић (виолина), Милица Матовић (клавир) и  Емилија Синадиновић (виолончело).