Трибина Српског паратеквондо савеза у Галерији `73

У понедељак, 28. децембра 2020. г, са почетком у 12:00 часова, у Галерији `73 одржана је трибина у организацији Српског паратеквондо савеза, са темом: “Спорт особа са инавлидитетом – осврт ка паратеквондоу“.

Присутне госте и спортисте у име домаћина, Галерије `73, поздравила је Мирела Пудар, директорка Галерије, која је изразила своје задовољство што ова установа наставља успешну срадњу са спортистима и  удружењима ОСИ, нагласивши да ће та сарадња, на обострано задовољство, бити настављена и у наредној години.

О проблемима особа са инвалидитетом и специфичностима у раду са паратеквондо спортистима, говорио је проф на Факултету за специјалну едукацију и рехабилитацију и градски већник др Фадиљ Еминовић. Присутнима се обратио и мр Миодраг Пешић, председник СПТС – а. Прва параолимпијка Данијела Јовановић, испричала је своју причу „Мој пут до сна“, у којој је описала свој пут до првог олимпијског злата. Тренери Александар Головић, Данијела Ићитовић, Оливер Пргомет и Бојан Тодоровић, захвалили су се својим спортистима на успешним резултатима, а изразе захвалности и подршке упутио им је и г. Немања Радовић, генерални секретар ОСИ.

У име Градске општине општине Чукарица, као суорганизатора трибине, обратио се г. Славиша Шотра, члан већа.