Представљена изложба радова “Чукарици на дар” у Галерији 73

Изложба радова чланова Удружења „Стари Чукаричанин“ организована  је у среду, 10. октобра 2018. године у Галерији `73. Ово је прва изложба радова Удружења које негује културу локалне заједнице и чији су мотиви на овогодишњој изложби били инспирисани Чукарицом.

У уводном делу свечаности присутне госте поздравила је директорка Галерије `73  Мирела Пудар, која је истакла важност  културне сарадње  са члановима Удружења који својим примером  и залагањем  унапређују  капацитете које носи једна локална заједнице каква је Чукарица.

Председник Удружења Стари Чукаричанин, госпођа Славица Вилотијевић се захвалила Градској општини Чукарица и Галерији `73 на срдачности и подршци.Она је  изразила задовољство да се оваква сарадња настави и у наредном периоду.

У име Градске општине  Чукарица госте је поздравила и чланица Већа  Стана Лукић,  која је и  званично отворила изложбу. 

На изложби „Чукарици на дар“ своје радове представили су  уметници који негују аматерско сликарство: Бига Невенка, Златановић Марица, Вијатовић Љиљана, Петковски Слободанка, Зобец Нада, Бајрамовић Јасмина, Стефановић Вера, Бојковић Винка, Симић Ратомир – Симуља, др. Срећковић Миодраг и Костић Љуба.