Додела пехара најбољим спортистима у Галерији `73

У суботу, 24. јануара, у просторијама Галерије ’73,  у оквиру Светосавских свечаности, одржана је додела пехара и дружење са младим спортистима који су остварили запажене резултате у домаћим и на светским такмичењима. Награде су додељене младим спортистима Теквондо клуба “Лола” са Чукарице.

Ова додела награда се већ другу годину за редом одржава у Галерији ’73. Клуб Лола пред тога што има завидне резултате на спортским такмичењима,  афирмише тимски дух и другарство.Као резултат преданог рада тренера И осталих стручњака овај клуб је имао веома успешну прошлогодишњу сезону.

Награде су додељене: младом српском репрезентативцу Марку Буруићу који је одвео свој клуб на Европско тамичење у Шпанију, Анђели Бурушић, која је освојила сребро на Мултиевропским играма у Бугарској, Марији Мичев, која је освојила бронзану медаљу на Европском пара-теквондо првенству, као и  злато на Првенству Србије, и Иви Бошњак,  првакињи Србије у теквондоу и Милици Станковић, првакињи Балкана. 

Осталим члановима клуба уручене су награде за показан тимски дух и другарство. 

Испред Општинског већа Чукарице присутнима се обратио члан Већа задужен за спорт г.Славиша Шотра, који је истакао да ће Градска општина Чукарица увек бити подршка  промоцији спорта и спортских талената. Он је честитао младим спортистима на освојеним резултатима. 

Тениски тренер репрезентације  Србије, г.Богдан Обрадовић који је присуствовао свечаности,  пожелео је много успеха младим спортистима И  доделио награде најуспешнијима.

У оквиру овог свечаног догађаја премијерно је приказан филм о  Марку Барушићу, који је сјајним резултатима довео клуб на Европско такмичење у Шпанији.