Традиционална колективна изложба: Погледи 2018

Почетак Четвртак
03.05.2018.
y 19:00

Крај Четвртак
10.05.2018.

Добијајте обавештења о новим догађајима, пријавите се на наш newsletter.

Изложба младих стваралаца „Погледи 2018“,  у Галерији '73, презентоваће публици  својеврстан стваралачки опус младих талентованих уметника са наших простора. Ове године представиће се њих 23, које је стручни жири веома критички и професионално, по свим ликовним стандардима одабрао. Учесници овогодишње изложбе су: Александар Ракезић, Александра Ђорђевић, Ана Ђаповић, Ања Тончић, Богољуб Ђоковић, Дуња Ожеговић, Јана Куваља, Јелена Дојчиновић, Јелена Мицић, Јелена Вићентић, Ксенија Барић, Марина Сантрач, Милан Врачар, Мишо Филиповац, Наташа Јанковић, Невена Марковић, Никола Радосављевић, Огњен Мирковић, Павле Голијанин, Сара Милојевић, Тамара Ждерић, Татјана Мартицки и Уна Кнежевић. 

И овог пута је пружена шанса најталентованијима да се прикажу на јавној културној сцени, што је ствараоцима њихове ране професионалне доби веома значајно. Почеци су најтежи, а подршка тада најзначајнија, а они то заслужују, својим неоспорним талентом, преточеним у дело. У велики потенцијал ових младих стваралаца, публика ће моћи да се увери током изложбе која ће бити отворена у Галерији `73 од 3. маја 2018. године.
Млади уметници ће се представити делима у форми цртежа, графика, акварела, уља на платну, комбинованом техником на лесониту, за које су одабрали различите технике  материјале и колорит.

Изложба ће бити отворена до 10. маја 2018. г.