Изложба награђених фотографија Фото савеза Србије – На трагу светлости 2017

Почетак Четвртак
20.04.2017.
y 19:00

Добијајте обавештења о новим догађајима, пријавите се на наш newsletter.

НА ТРАГУ СВЕТЛОСТИ је традиционална изложба Фото савеза Србије награђених фотографија из претходне године. У Месецу фотографије у Београду, Галерија '73 и Фото савез Србије успешно настављају сарадњу у виду организовања пролећне, традиционалне изложбе фотографија „На трагу светлости“.

Изложбом фотографија „На трагу светлости“ Фото савез Србије презентује најновија остварења својих најуспешнијих аутора, у виду годишње смотре, пре свега, аматерског фотографског стваралаштва ради афирмације фотографије и њених аутора. Селектоване су све фотографије које су током претходне 2016. године награђиване на изложбама највишег ранга у земљи и иностранству. Овом приликом дигитална збирка савремених радова ФСС проширена је за нове радова од око 50 аутора.

За изложбу „На трагу светлости“ слободно се може рећи да је то једна од бољих изложби у Србији, зато што је ту реч о представљању најбољих фотографија, исто толико фотографа из Србије који су освојили златне, сребрне и брознане медаље на најзначајнијим домаћим фото конкурсима првог ранга, као и на међународним изложбама широм света, а пре свега под патронатом ФИАП-а (Међународне организације уметничких фотографа).

Изложбе „На трагу светлости“ одржавају се од 2007. године и овогодишња је ЈЕДАНЕСТА у низу.

Верујемо да ће сви љубитељи уметности, фотографије посебно, доживети истинску радост на изложби у Галерији '73 која ће засигурно потврдити да је у питању витална визуелна снага фотографских стваралаца, чланова Фото савеза Србије.

Изложба ће бити отворена до 02. маја.