Горан Сучић: ПОЛИ - АРТ, музичка визуализација - ликовна слушаоница

Почетак Четвртак
10.05.2018.
y 19:00

Добијајте обавештења о новим догађајима, пријавите се на наш newsletter.

Отварање концерт изложбе ПОЛИ АРТ, Музичка визуализација – Ликовна слушаоница др сци Горана Сучића, одржаће се у четвртак, 10. маја 2018. г. са почетком у 19:00 часова.

Др. сц. Сучић живи и ради у Сплиту. Научник, композитор, сликар, аутор је већег броја музичких композиција, пројеката, књига, обрада, научних и  стручних чланака. У науци је дао велики допринос у стварању нове парадигме умјетничких подручја у педагошко- образовном систему под називом Поли-арт модел с разрађеним модулима, који су имплементирани у педагошко-методичку праксу,  представљајући га као мајстора слике и звука. Добитник је награде Марко Марулић за допринос у науци, Државне Награде „Иван Филиповић“ за постигнућа у високом школству, затим признања града Сплита за допринос у култури, Жупанијске награде Сплитско далматинске жупаније за допринос у култури. Добитник је многих награда за складатељски рад на домаћим и међународним фестивалима и смотрама. 
Редовни члан Хрватског друштва композитора. Председник Уметничког савета Сплитског фестивала и многих других умјетничких и друштвених асоцијација. Члан је националног већа за одгој и образовање. Члан је саборског Одбора за науку, образовање и културу. 

У сликарству  је постигао завидне резултате, учествујући на многим домаћим и међународним колонијама као и на многим самосталним, групним и хуманитарним изложбама са позитивним и афирмишућим   критикама.

Изложба ће трајати до 15. маја 21018. г.