Почетак Уторак
09.05.2017.
y 18:00

Добијајте обавештења о новим догађајима, пријавите се на наш newsletter.

На трибини "Дијалози о култури" говориће се о значају културе за појединца, као и за народ. Култура је процес који постепено обрађује, оплемењује, процеђује самога човека. Глад за културом увек је присутна, због чега човек много чита, жели да путује и истражује. Култура не може почивати на појединцима, култура почива на народу. На трибини "Дијалози о култури" говориће се о језику као средству споразумевања и ширења културе међу људима, говориће се о књижевности као средству за упознавање туђих култура; за стицање искуства и успостављање веза међу народима.

Гости мајске трибине "Дијалози о култури" биће познати музичар и новинар Радио Београда, господин Александар Петровић, певач групе Ортодокс Келтс, познатији као Аца Селтик, најмлађи рок музичар на континенту Никола Џони Ранковић, његова храбра и необична појава је инспирација свим дечацима и девојчицама широм Европе и најмлађи београдски писац петнаестогодишњи Лука Караџулески, писац романа Емоција.

Аутор трибине "Дијалози о култури" је Карло Астрахан уједно и водитељ трибине.

Почетак трибине у уторак 9. маја од 18 часова отвориће промоција романа "Емоција" Луке Караџулеског, специјални гост промоције биће његов професор из средње школе господин Срђан Радовић.